Home

selftime logo
selftime treatments

Comfortabel bij u thuis

comfort

Waar anders zou de beste plek zijn om te ontspannen dan thuis?? Waar voelt u zich het meest comfortabel? Bij u thuis dus!

Ik bied mijn diensten aan in het comfort van uw huis. Er is letterlijk geen enkele moeite of inspanning van uw kant vereist. Het enige wat u hoeft te doen is u op uzelf te concentreren en te genieten van de massage.

Ik kom bij u thuis met een draagbare massagetafel en alle benodigde apparatuur. We kunnen genieten van je favoriete muziek of ik kan iets ontspannends uit mijn collectie kiezen.

Gepersonaliseerd

Heeft u pijn of wilt u gewoon ontspannen?

Als u de voorkeur geeft aan krachtige stevige massages, bent u bij ons aan het juiste adres.

Zo niet, dan kunnen we ook zachte bewegingen toepassen en toch effectief zijn.

Het is jouw keuze, mijn behandelingen zijn volledig gepersonaliseerd!

Behandelingen

 • Zweedse massage
 • Deep Tissue massage
 • Trigger Point therapie
 • Cupping
 • Nervus Vagus behandeling
 • Kinesio taping
 • Zwangerschap tapen
 • Zweedse massage

  De Zweedse massage heeft een stressverlichtend effect, verbetert het humeur en de slaapkwaliteit en verbetert de conditie van de huid, de bloedsomloop en het lymfestelsel.

  Het is effectief tegen DOMS (Vertraagde spierpijn), nek- en rugpijn en helpt zelfs bij hoofdpijn.

 • Deep Tissue massage

  Deep Tissue massage wordt gebruikt om gestresste spieren te ontspannen, met de nadruk op gebieden waar pijn aanwezig is.

  Het helpt bij de behandeling van spierpijn, vermindert ontstekingen, bevordert een snellere genezing na blessures en vermindert spierstijfheid.

  Het is gunstig voor mensen die lange tijd zitten of staan en het beste voor mensen die zich bezighouden met krachtige fysieke activiteiten zoals hardlopen, of mensen die blessures of chronische pijn hebben.

 • Trigger Point therapie

  Triggerpoints zijn spanningsspasmen in de spieren. Deze spierknopen kunnen worden gevoeld als pijnlijke, harde bultjes. Als je veel druk uitoefent, kan dit uitstralende pijn veroorzaken rondom het triggerpoint of zelfs naar een ander deel van de lichaam. Ze veroorzaken bijvoorbeeld pijn in het hoofd, de nek, de onderrug of de tenniselleboog.

  Deze therapie lost spanningspunten op door krampachtige knopen los te maken met langzame, geleidelijke druk.

 • Cupping

  Cupping is een bel of een kegelvormige beker, gemaakt van glas, siliconen of plastic. Geplaatst op het probleemgebied creëren we een vacuüm door de lucht weg te nemen.

  Het heeft veel positieve resultaten, zoals spierontspanning en verlichting van spierpijn, spasmen, stijfheid en artritis. Het verbetert de lokale bloed- en lymfecirculatie en versnelt het ontgiftingsproces door de stofwisseling te stimuleren.

 • Nervus Vagus behandeling

  Verbetert de vaardigheden op het gebied van stressmanagement. Door aan de 10e hersenzenuw van het lichaam te werken, creëren we de balans van het vegetatieve zenuwstelsel van het lichaam.

  Mensen van tegenwoordig leven in permanente spanning, wat aanzienlijke schadelijke gevolgen kan hebben. Als er te veel stressoren in ons leven zijn, kunnen we niet rusten, ontspannen en genezen.

  Deze therapie heeft wetenschappelijk bewezen resultaten en een diepgaande fysiologische achtergrond. De nervus vagus zelf bepaalt het welzijn, het evenwicht, de immuniteit, de slaap, de toestand van de interne geneeskunde, het draagvermogen en de kwaliteit van uw herstel.

 • Kinesio taping

  De effectiviteit van kinesiotape is klinisch bewezen. Correct gebruik verlicht de pijn en stimuleert de lymfecirculatie door de huid te liften. Afhankelijk van het feit of de spier van oorsprong naar aanhechting is of andersom, en in welke mate ik de tape uitrek, en of ik de spier voorspan of niet, stimuleert de k-tape de werking van de zwakke spier of ontspant de strakke spier.

 • Zwangerschap tapen

  Kinesiotape kan worden gebruikt vanaf de 4e maand van de zwangerschap tot aan de geboorte.

  Het verkleint de kans op het ontwikkelen van rectusdiastasis en ondersteunt de taille, waardoor pijn in de onderrug vermindert. Het helpt de conditie van de huid te behouden en vermindert de kans op zwangerschapsstriae. Ondersteunt de zwangere buik. Voorkomt en behandelt oedeem.

  De tape beperkt de bewegingsvrijheid en dagelijkse activiteiten van de aanstaande moeder niet. De tape blijft doorgaans 5 dagen zitten.

Tarieven

Massage
30 min40
60 min65
90 min80
Kinesio taping
Met massage5
Zonder massage15
Prijzen zijn inclusief BTW

De massageservice is beschikbaar in Oosterhout en het 20 km-gebied met GRATIS bezorging

Woont u verder weg of is mobiele massage bij u thuis niet mogelijk? maak u zich geen zorgen, neem gewoon contact met mij op!

Over mij

portrait of me

Mijn naam is Veronika Molnar en ik ben een gecertificeerd massagetherapeut, afgestudeerd aan de International Academy of Massage. Omdat ik gepassioneerd ben over mijn werk, streef ik ernaar om mijn vaardigheden voortdurend uit te breiden en altijd up-to-date te houden.

De missie van selftime is om voor iedereen een professionele massage-ervaring, afgestemd op uw unieke behoeften. We leggen er sterk de nadruk op dat u ontspant, terwijl we tegelijkertijd ook de genezing versterken door ons te concentreren op probleemgebieden en specifieke spieren. Alles afhankelijk van uw toestand en eisen.

Het gaat allemaal over jou!

KVK 89445937BTW NL004728174B19IBAN NL56 BUNQ 2076 7106 63